Luksus Brænde
Kontaktinformationer
Her kan du finde vores regler og handelsbetingelser
Her kan du finde information og beskrivelser om hvad biobrændsel er
Tilbud på træbriketter og briketter
Tilbud på briketter til Fyn og Jylland
Tilbud på briketter til Jylland træbriketter
Tilbud på vores MIXIT briketter mixit træbriketter
Information og tilbud på vores BIOSUPER briketter
tilbud og information om vores SEDI træbriketter
informationer priser og tibud på vores bark briketter
side to med informationer priser og tilbud på vores bark briketter
tilbud priser og informationer om vores RONDO
informationer priser og tilbud på vores overnight briketter
tilbud priser og informationer om vores salg af bøgebriketter
nummer to side med priser tilbud og informationer om vores salg af bøgebriketter
Pejsebrænde
Her kan du finde alt den information du skal bruge vedr. priser, leveringsbetingelser og betalingsformer når du køber dine varer på luksusbraende.dk

Levering

Varer leveres i hele Danmark bortset fra til ikke-brofaste øer. Nogle varer har dog begrænsede leveringsområder.

Leveringstid?
Afhængig hvilket produkt det er, er leveringstiden forksellig fra produkt til produkt. Dog er der nogle bestemte retningslinier der er gældende:

Belægning har en leveringstid på typisk 2-3 hverdage når vi har modtaget betaling.

Brændsel har en leveringstid på typisk 5-10 hverdage når vi har modtaget betaling. Dog er 5 dage typisk.

Vi forbeholder retten til at lave delleveringer.

Generelt:
Som ovennævnt forbeholder vi os ret til at lave delleveringr, så derfor skal der gøres opmærksom på at bestillingen kan blive leveret i flere omgange.
Beløbet betalt via netbetaling kan være 36 timer undervejs før beløbet er til disposition på vores Konto og ordren vil først blive sat i gang når beløbet er til disposition på vores Konto.

Der kan ikke garanteres en levering på et bestemt tidspunkt eller på en bestemt dag, ej heller garantere at pallen bliver sat på den anviste plads, men der vil i rimeligt omfang være tale om at ønkser om aflæsning vil blive efterkommet. Disse skal påføres ved bestiiling. Telefonnummer må også meget gerne påføres i tilfælde af at chaufføren har tvivlsspørgsmål, men lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal st i tilfælde af at der ikke er nogen hjemme, idet vi ikke garanterer at chaufføren ringer. Levering er til matriklens sekl som udgangspunkt, hvis det ønskes at det leveringen skal ske inden for denne sker dette på eget ansvar. der skal være en fribredde på 3,5m, 4m frihøjde og krav til underlag er at dette skal være fast og jævnt, hvis det ønskes at pallen/varen skal stilles et bestemt sted. Hvis IKKE det er muligt for chaufføren at levere varen og må tage den med tilbage igen for senere aflevering eller returnereing vi der blive påregnet ekstra omkostninger pr. palle i hendhold til listeprisen hos fragtfirmaet.

Priser

Alle angivne priser er eksklusive moms

Betaling

Betalingsfomer:
Pengene kan sendes på en check eller der kan betales via bankoverførsel

Når du benytter vores Internetforretning, skal du acceptere at det er først når vi har behandlet din ordrer kommer den endelige aftale om køb arf varer. Luksushuset.dk har derfore rettigheder til, såfremt varen er angivet med forkert pris, der er leverancesvigt eller at vaern er solgt, at kunne afvise en bestilling.

Hvordan er det med online betaling?(Ikke gældende endnu)
Når man benytter betalingskort på nettet, bliver der via PBS reserveret et beløb på din konto, som bliver trukket når leveringen har fundet sted. Blvier derleveret i flere omgange, altså en dellevering, vil der også blive foretaget en delbetaling på din konto. Dvs. at der kun bliver trukket penge for de varer der er blevet leveret.

Hvordan er sikkerhed med at betale online med betalingskort på Luksushuset?
Ja, det foregår via en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer), hvilket vil sige at når du betaler med dit kort bliver kortene sendt til en server der er sikker fordi al kommunikation mellem serveren er dig er krypteret, og derfor er der ingen der kna fange eller aflæse de informationer der bliver indtastet når du betaler med dit kort.

Reklamation

Hvis der, mod forventning, skulle være utilfredshed med f. ek.s betaing, levering, selve produktet eller andet, vil vi gerne høre fra dig. Dette foregår ved at du beskriver nærmere hvad utilfredsheden går på og for at gøre processen hurtigere beder vi dig gøre som følger:
Emnefeltet udfyldes med fakturanummeret, hvilket står på din fakturakvittering, hvilket produkt det er f.eks. "Pejsebrænde" og beskriver hvilket område der er probelemet som f.eks. "problem med levering".
Derefter vil der gå 2 hverdge inden vi vender reur til dig, efter vi har modtaget den, men behandler selvfølgelig reklamtionen hurtigst muligt.

Fortrydelsesret

Der er mulighed for at fortryde dit køb i henhold til §17 i forbrugeraftaleloven, ved alle handler der er betalet med kreditkort eller bankoverføesel.
Fra det tidspunkt hvor du modtager vare er fortrydelsesfristen 14 dage. Ved at undlade at modtage varen kan du også fortryde din bestilling. Du kan også efter du fysisk har modtaget varene(e), fortryde dit køb inden 14 dage. Du skal blot have sendt varen(e) retur inden firstens udløb på 14 dage, til vores adresse.

Varen(e) skal dog være i væsentligt samme stand og mængde.
Hvis kunden undlader at modtage varen gør fortrydelsesretten sig ligeså gældende.

Specialfremstilelde varer tages ikke retur.

Alle returtransportomkostninger skal du afholde i begge tilfælde.
Du skal sendes os en email hvori du fortæller at du fortryder købet såfremt dette er tilfældet og vi vil indenfor 2 hverdage komme retur til dig. Vi beder dig overholde følgende/gøre følgende for at lette processen: Den vare du har modtaget skal været leveret tilbage i smme mængde og stand, som du har modtaget den. Hvis der er lavet aftale om at vi er behjælpelige med at få varen returneret har du pligt til at opbevare varen, indtil vi kan afhente den.

Definitioner

Granit og Natursten:
Da der er tale om naturmaterialer er alle mål cirkamål.

Tørt brænde:
Luksushuset's brænde bliver opbevaret i et lager der ligger udendørs og selvom det har lageret så længe at indholdet af træsaft vil være så lavt at det er klar til bruge når det er blevet leveret, kan der fremkomme fughtighed grundet regnvand. Dog tager det brændet ikke skade og tørrer hurtigt selvom det er blevet fugtigt. Tager man brændet indenfor i stuetemperatur, vil det være klar til bruge efter en kort periode.

Skovrummeter:

0,7 rummeter brænde der er håndstablet svarer til 1 skovrummeter.